Tips för Bomben idag - Bästa spelförslag och matchanalyser inför veckans omgång

2018-06-04

Speltips: Bomben 4/6 - Rullpott: 186.393 kr

Topptipset ser under måndagen något svårlöst ut då det innehåller matcher från Irland, Island och Svenska Division 2. Challenge ser mer intressant ut med sin blandning av landskamper och den fjärde Stanley Cup-finalen.

Här väljer vi dock att fokusera på Bomben som består av två stekheta landskamper samt en mycket spännande fajt från Superettan. Dessutom bjuds det på en rullpott på dryga 186.000 kronor.

Glöm dock inte att delta i Topptipskungen som startar om idag, måndag! Det är dina bästa fem inlämnade kuponger som räknas per vecka. Du kan lämna in hur stora eller hur små system du vill och det är din bästa kupong per omgång som räknas! Flest rätt efter en vecka vinner 40 trisslotter. Vinnare annonseras på vår Facebooksida.

Läs mer

2018-05-24

Speltips: Bomben 14/5 - Extrapengar: 333.333 kr

Torsdagen ser klurig ut på Svenska Spel. Challenge består av matcher från svåra Damallsvenskan och Elitettan medan Topptipset tar med matcher från Division 2.

Bomben ser dock riktigt fin ut. Tre heta fajter från Allsvenskan där det dessutom läggs till 333.333 kronor extra! Det kan bli något utöver det vanliga detta.

Läs mer

2018-05-14

Speltips: Bomben 14/5 - Extrapengar: 333.333 kr

Det är en magisk sportmåndag vi har framför oss med både fotboll och ishockey på allra högsta nivå. Powerplay domineras som vanligt numera av hockey-VM, medan Topptipset bland annat består av fajter från Norden och det spännande returmötet mellan Fulham och Derby.

Här fokuserar vi istället på fotbolls-bomben som dagen till ära är kryddad med 333.333 kronor extra.

Läs mer

2018-05-04

Speltips: Bomben

Torsdagen bjuder egentligen bara på tre heta fotbollsmatcher, en jättefajt från Allsvenskan och två semifinalsreturer från Europa League. Dessa är grunden både i torsdagens Topptips och Bomben. Challenge består som vanligt av fajter från det otroligt nagelbitande Stanley Cup-slutspelet.

Läs mer
Våra medlemmars bolag

Det finns för tillfället inga andelsbolag som söker medlemmar.