2018-06-28

Speltips: Oddset Challenge 28/6 - 100 000 kronor extra

Gruppspelet i Rysslands-VM ska avslutas med de tredje omgångarna av Grupp G och Grupp H. Dessa fyra matcher är också grunden på Topptipset samt de fajter som ska bemästras på Bomben. Vi väljer istället att fokusera på Challenge som återigen har 100.000 kronor i extrapengar.

Glöm dock inte att delta i Topptipskungen Det är dina bästa fem inlämnade kuponger som räknas per vecka. Du kan lämna in hur stora eller hur små system du vill och det är din bästa kupong per omgång som räknas! Flest rätt efter en vecka vinner 40 trisslotter. Vinnare annonseras på vår Facebooksida.

Spelstopp: 15.59

Matchinfo 1-8

Spela Oddset Challenge hos Svenska spel

1. England - Belgien 1

Det är gruppfinal i Grupp G när England och Belgien ska göra upp. Det är två lag som verkligen har imponerat och båda lagen har faktiskt en målskillnad på 8-2. Det innebär att gruppsegern, vid ett oavgjort resultat här, skulle avgöras av Fair Play-regeln. Vilket lag som har fått minst antal varningar. Hittills leder England där med två varningar mot Belgiens tre. Belgien har kanske större stjärnor i sin trupp men England har fått mer flyt i sitt spel. Dessutom ser britterna livsfarliga ut på fasta situationer. Det talar för att Harry Kanes landslag tar detta. Vi tar ställning och streckar från vänster.

2. England - Belgien 2-3 mål

Båda lagen har alltså varit inblandade i tio mål på sina två inledande matcher i detta VM. Motståndet har dock inte varit det allra bästa. Innan matchen mot Panama hade England faktiskt gått tio raka matcher utan att det hade blivit fler än tre mål. Med det sagt har Englands offensiv sett hyperstark ut på sistone samtidigt som försvaret inte riktigt har testats. Belgien är däremot extremt målrika. I sex av deras tio senaste landskamper har det gått över fyra mål. Med en Lukaku och en Kane i målform lär det smälla ordentligt i nätet även här. X2 spelas på större system.

3. Japan - Polen X

Grupp H är ett riktigt getingbo där tre lag har chansen att ta sig vidare till åttondelsfinal. Polen är det enda laget som redan är utslaget efter två raka förluster. Nu har de bara äran kvar att spela för. De blå samurajerna från Japan har desto mer på spel. En poäng här räcker för att vara klara för nästa steg av turneringen. Japan har verkligen imponerat i sina två inledande matcher med ett frejdigt, fartfyllt anfallsspel. Polen kan dock betydligt bättre än de visat hittills. Ettan streckas hårt här med tanke på Japans högre motivation, men det är ingen större skillnad mellan lagen i grunden. Krysset först, men gardera tidigt.

4. Japan - Polen 2-3 mål

Japan imponerar offensivt men bakåt har de svårt att hålla tätt. I mål står Eiji Kawashima från franska Metz och han stod för en jättetavla i matchen mot Senegal. Japan har faktiskt släppt in mål i nio raka landskamper. I ingen av dessa har det blivit mindre än två mål i matchen. Polen är också ett målrikt lag som i sina fem senaste landskamper varit inblandade i 19 mål. Det innebär ett snitt på 3,8 mål per match. Det lär bli en hel del mål även här. X2 spelas med god känsla.

5. Senegal - Colombia 2

Senegal och Colombia gör upp i en riktigt häftig match där båda lagen kan ta sig vidare till slutspel. Colombia behöver vinna för att säkra sin plats i åttondelsfinalen medan det för Senegal räcker med ett oavgjort resultat för att ta sig vidare. Colombia såg riktigt vassa ut mot Polen då Los Cafeteros äntligen fick spela en hel match med elva man. Senegal såg däremot ganska tröga ut mot ett rappt Japan. Colombia har imponerat mest och har dessutom en hel del världsspelare. Tvåan är en vettig spik.

6. Senegal - Colombia 0-1 mål

Det är två relativt försvarsstarka lag som ska göra upp här. Visserligen har Senegal redan släppt in tre mål i turneringen, men innan VM släppte de in ett mål på sina fyra träningsmatcher. I kvalspelet släppte de in tre mål på sex matcher. Colombia har en fruktad offensiv, men även deras försvarsspel är starkt. Mittbacksparet Yerry Mina och Davinson Sánchez är svårpasserat. Detta lär bli tajt. Målsnålt är att vänta. 1X på mindre system. Alla tecken på större.

8 rader

 1. England - Belgien 1

 2. England - Belgien x

 3. Japan - Polen 1x

 4. Japan - Polen x2

 5. Senegal - Colombia 2

 6. Senegal - Colombia 1x

36 rader

 1. England - Belgien 1x

 2. England - Belgien x

 3. Japan - Polen 1x2

 4. Japan - Polen x2

 5. Senegal - Colombia 2

 6. Senegal - Colombia 1x2

Spela Oddset Challenge hos Svenska spel

Våra medlemmars lag
Namn Bolagshållare Gå med
Liverättnings Jackpotbolag Stryktipset Administratör Gå med
måns stryk/eu bolag 50kr Måns Gå med
Pojken med guldbyxorna scarecrow365 Gå med
VB Stryktipset VB Gå med
Monthy 2006 Ofelt Gå med
St Europa Jeppe2626 Gå med
BetX2 Europa FreddeE Gå med
Stryktipset +EU ALL CORRECT x Gå med
Ingans stryktips 50 kr Ingmariee Gå med
Macqueen EU+ST Jaggmar Gå med
13Nicklas 13Nicklas Gå med
Chansen Europatipset Eriheli Gå med
TEAMWORK Teamwork Gå med
EU jackpotbolag 50 kr Ingmariee Gå med
esset skräll esset Gå med