2018-07-06

Speltips: Oddset Challenge 6/7

Challenge 6/7

Fredagens stora begivenhet är givetvis de två kvartsfinalerna i fotbolls-VM. Båda är med på Bomben och Topptipset, men då de övriga matcherna inte är så intressanta fokuserar vi här på det fantastiskt roliga spelet Challenge! Här ska det tippas vilka som vinner, hur många mål det blir i matchen samt vilken målskytt som är hetast för dagen.

Matchinfo 1-8

Spela Oddset Challenge hos Svenska spel

Spelstopp: 15.59

1. Uruguay - Frankrike 2

Det var rena vilda västern i Frankrikes åttondelsfinal mot Argentina. Sydamerikanernas backlinje läckte ordentligt men samtidigt lyckades de trycka in några bollar. 4-3 blev slutresultatet när krutröken skingrat sig. La Celeste sätter däremot defensiven först och låter sedan Cavani och Suárez ta ansvar för målproduktionen. Den förstnämnda gjorde båda målen i åttondelsfinalen mot Portugal men är skadad och därmed tveksam till spel här. Uruguay har fått en relativt enkel resa i mästerskapet så här långt med turneringens svagaste grupp. Här blir det svårare. Tvåan streckas först.

2. Uruguay - Frankrike 0-1 mål

Frankrike släppte visserligen in tre bollar senast men innan dess hade fransmännen bara släppt in ett mål i turneringen. Det målet kom på straff efter en helt onödig Umtiti-hands. Den franska backlinjen känns stark och framför den slutar N’golo Kanté aldrig att springa. Uruguay har turneringens kanske bästa backlinje med Atlético Madrid-spelarna Godín och Giménez i mitten. Samtidigt kanske inte viktiga anfallaren Cavani kan delta här. Det finns stor risk att detta blir en tillknäppt, målsnål historia. 1X räcker även på större system.

3. Luis Suárez - Kylian Mbappé X

Här ska vi finna ut vem som kommer göra flest mål av Suárez och Mbappé. Det viktigaste att komma ihåg vid liknande head-to-heads är att krysset alltid är troligast. Här känns det dessutom riktigt bra då det lär bli en målsnål historia. Mbappé gjorde en magisk match mot Argentina, men kommer inte få samma ytor att löpa på mot ett samlat uruguayanskt försvar. Då är ynglingen ganska begränsad. Samtidigt kommer det vara svårt för Uruguay att lyfta upp spelet tillräckligt för att involvera Suárez i spelet. Krysset känns riktigt bra här och spikas.

4. Brasilien - Belgien 1

Belgien var riktigt illa ute mot Japan i åttondelsfinalen men lyckades vända och vinna den matchen. Därmed har “De röda djävlarna” vunnit samtliga fyra matcher hittills i VM. Trots det har de inte alls imponerat. Motståndet har varit relativt svagt, men ändå får inte Belgiens storstjärnor ut allt de kan. Nu är motståndet svårast tänkbara. Brasilien är oerhört stabila och har bara släppt in ett mål på sina fyra matcher. Casemiro saknas här men det finns stark täckning i form av Fernandinho. Brasilien är bättre i grunden. Strecka från vänster.

5. Brasilien - Belgien 2-3 mål

Det har blivit två mål i alla Brasiliens VM-matcher hittills. 1-1 i premiären mot Schweiz och 2-0 i resten av matcherna. Faktum är att Brasilien har hamnat på 2-3 mål i sina sex senaste landskamper. Belgien är lite mer svårtippade. Mot svagare motstånd öser de in mål men mot Brasilien lär de inte få lika många målchanser. 2-0, 2-1 eller kanske 1-1 känns som väldigt troliga resultat här. Börja från mitten men plocka med 4+ då båda lagen är extremt bra på att kontra om de andra behöver jaga mål mot slutet.

6. Neymar - Romelu Lukaku 1

Lukaku är en bjässe som lyckats skyffla in fyra mål hittills i VM. Samtliga dessa kassar kom dock mot Panama och Tunisien. Mot svårare motstånd kan en hårt hållen Lukaku få det svårare att komma fram. Samma sak gäller egentligen för Neymar men karln är helt omöjlig att stoppa. Dessutom lär han lägga beslag på både straffar och frisparkar, vilket inte Lukaku gör för Belgien. Redan där ett plus för Neymar således. Inled med ettan här men visst ska krysset plockas med på alla system.

8 rader

 1. Uruguay - Frankrike 2

 2. Uruguay - Frankrike (TAM) 1x

 3. L.Suárez - K.Mbappé x

 4. Brasilien - Belgien 1

 5. Brasilien - Belgien (TAM) x2

 6. Neymar - R.Lukaku 1x

36 rader

 1. Uruguay - Frankrike x2

 2. Uruguay - Frankrike (TAM) 1x2

 3. L.Suárez - K.Mbappé x

 4. Brasilien - Belgien 1

 5. Brasilien - Belgien (TAM) 1x2

 6. Neymar - R.Lukaku 1x

Våra medlemmars lag
Namn Bolagshållare Gå med
DALLAS RomeoLivaja Gå med
PARIS HjoJan Gå med
Lilla Paris HjoJan Gå med
Pontas andelar pjtheripper Gå med
Europatips 50 kr Ingmariee Gå med
L-E Stryk Ofelt Gå med
Tippers Eu Tipper Gå med
TippersTopp Tipper Gå med
OffspringHörna RaUk Gå med
Euro Limited Beatkase Gå med
Stryk Limited Beatkase Gå med
Tippers Stryktips Tipper Gå med
elmS elmago13 Gå med
Stryket200 FreddeE Gå med
Gott och blandat 50kr en andel. EvertonFC Gå med
Boomb KIRTAP Gå med
Timmernabben 2 björnylwa Gå med
PP Stryktips Percy Gå med
skrallan rickys bolag skrallan Gå med
PKSTAR KIRTAP Gå med
Twitter dax123 Gå med
Måns Stryk o EU bolag Måns Gå med
Tppsters united Tippsters united Gå med