2018-11-15

Europatipskungen tar likt Topptipskungen paus

Vänner! Vi har beslutat att från och med nästa vecka så satsar vi helhjärtat på Stryltipskungen tills vidare. Utan att säga för mycket så kommer det inom en inte alltför avlägsen framtid lite nyheter på Liverättning, så det är där vårt fokus ligger just nu. I övrigt är det inget som är annorlunda, precis som tidigare så går det att fortsätta att tävla i både Topptipset. och Europatipset, men de kommer att vara oadministrerade och med äran som pris - om nu inte någon av oss känner oss lite givmilda och slänger in något extrapris då och då.

Sista omgången för den här gången avgörs nu på söndag den 18 november.

Som sagt så fortsätter Stryktipskungen. som vanligt, det vill vi understryka. Så missa inte att fortsätta att försöka hålla tronen som vår bäste tippare! :)

Vid nyheter i detta ärende eller något annat aktuellt så meddelar vi det förstås som vanligt här på sidan, och eller via Facebooksidan

Föregående nyhet om Hittas här

Efter föregående veckas Topptipskungen så har vi beslutat att tävlingen nu tar en paus. Det går dock givetvis fortfarande att tävla som vanligt, men det kommer inte att utgå något pris till veckans vinnare framgent.

Tanken är att Topptipskungen ska ersättas av en ny tävling, eventuellt i något nytt format. Vi har ännu inte beslutat något, så om du har idéer och förslag så tveka inte att mejla oss på liverättning@gmail.com eller skriv till oss på Facebook.

Mer information kommer såklart både här och på Facebook när det är på gång med ny tävling. Stryktipskungen och Europatipskungen fortsätter tills vidare i vanlig ordning!

Allt gott och lycka till med dagens tips!

Våra medlemmars lag
Namn Bolagshållare Gå med
DALLAS RomeoLivaja Gå med
PARIS HjoJan Gå med
Lilla Paris HjoJan Gå med
Pontas andelar pjtheripper Gå med
Europatips 50 kr Ingmariee Gå med
L-E Stryk Ofelt Gå med
Tippers Eu Tipper Gå med
TippersTopp Tipper Gå med
OffspringHörna RaUk Gå med
Euro Limited Beatkase Gå med
Stryk Limited Beatkase Gå med
Tippers Stryktips Tipper Gå med
elmS elmago13 Gå med
Stryket200 FreddeE Gå med
Gott och blandat 50kr en andel. EvertonFC Gå med
Boomb KIRTAP Gå med
Timmernabben 2 björnylwa Gå med
PP Stryktips Percy Gå med
skrallan rickys bolag skrallan Gå med
PKSTAR KIRTAP Gå med
Twitter dax123 Gå med
Måns Stryk o EU bolag Måns Gå med
Tppsters united Tippsters united Gå med