2018-11-15

Europatipskungen tar likt Topptipskungen paus

Vänner! Vi har beslutat att från och med nästa vecka så satsar vi helhjärtat på Stryltipskungen tills vidare. Utan att säga för mycket så kommer det inom en inte alltför avlägsen framtid lite nyheter på Liverättning, så det är där vårt fokus ligger just nu. I övrigt är det inget som är annorlunda, precis som tidigare så går det att fortsätta att tävla i både Topptipset. och Europatipset, men de kommer att vara oadministrerade och med äran som pris - om nu inte någon av oss känner oss lite givmilda och slänger in något extrapris då och då.

Sista omgången för den här gången avgörs nu på söndag den 18 november.

Som sagt så fortsätter Stryktipskungen. som vanligt, det vill vi understryka. Så missa inte att fortsätta att försöka hålla tronen som vår bäste tippare! :)

Vid nyheter i detta ärende eller något annat aktuellt så meddelar vi det förstås som vanligt här på sidan, och eller via Facebooksidan

Föregående nyhet om Hittas här

Efter föregående veckas Topptipskungen så har vi beslutat att tävlingen nu tar en paus. Det går dock givetvis fortfarande att tävla som vanligt, men det kommer inte att utgå något pris till veckans vinnare framgent.

Tanken är att Topptipskungen ska ersättas av en ny tävling, eventuellt i något nytt format. Vi har ännu inte beslutat något, så om du har idéer och förslag så tveka inte att mejla oss på liverättning@gmail.com eller skriv till oss på Facebook.

Mer information kommer såklart både här och på Facebook när det är på gång med ny tävling. Stryktipskungen och Europatipskungen fortsätter tills vidare i vanlig ordning!

Allt gott och lycka till med dagens tips!

Våra medlemmars lag
Namn Bolagshållare Gå med
Liverättnings Jackpotbolag Stryktipset Administratör Gå med
måns stryk/eu bolag 50kr Måns Gå med
Pojken med guldbyxorna scarecrow365 Gå med
VB Stryktipset VB Gå med
Monthy 2006 Ofelt Gå med
St Europa Jeppe2626 Gå med
BetX2 Europa FreddeE Gå med
Stryktipset +EU ALL CORRECT x Gå med
Ingans stryktips 50 kr Ingmariee Gå med
Macqueen EU+ST Jaggmar Gå med
13Nicklas 13Nicklas Gå med
Chansen Europatipset Eriheli Gå med
TEAMWORK Teamwork Gå med
EU jackpotbolag 50 kr Ingmariee Gå med
esset skräll esset Gå med