Söndagens trippel riktar fokus mot fotboll igen och ett gäng härliga duster från toppligor runt om i Europa. Italien inleder med dubbla matcher från Serie A innan det troligen blir målexplosion senare på eftermiddagen i Tyskland. Oddset för kupongen denna dag landar på 5,79. Ni ryggar väl!?

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag!

Spelstopp: 15.00

Frosinone - Sassuolo: Över 2,5 mål @ 1,82

Frosinone tog ett rejält kliv i utvecklingen under fjolåret vilket ledde till att de vann Serie B i ganska överlägsen stil. Det var framförallt en offensiv matchplan som skörade framgång där väldigt många kunde bidra framåt. Nu som nykomlingar i finrummet har de inlett lika frejdigt där 2-1-segern mot storklubben Atalanta är starka papper. På hemmaplan kommer de garanterat gå för segern nu när motståndet inte är av det tuffare slaget.

Sassuolo har länge varit en av Italiens mest målrika klubbar som nästan alltid kör full fart framåt. Defensiven är ganska svag, men när anfallsspelet oftast leverera så har de inga problem att klara sig från bottenträsket och utmana mot övre halvan av tabellen. Domenico Berardi har varit omgärdad av flyttrykten i flera år, men håller sin moderklubb trogen och gör nu sin tolfte säsong hos de grönsvarta. Efter skada under sommaren gjorde han comeback sist och hängde två kassar i 3-1-vinsten.

Två gäng som båda är offensivt lagda gör att jag tror överspelet sitter utan några som helst problem!

Spel: Över 2,5 mål @ 1,82

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Benito Stirpe (Frosinone)

Tid: 15.00

TV: Cmore, TV4 Play

Monza - Lecce: Lecce +0,5 @ 1,76

Monza gjorde det väldigt bra som nykomlingar förra säsongen när de slutade på en fin elfteplats i tabellen och hade god marginal ner till bottenträsket. Viktige Carlos Augusto har nu gått till Inter och brasilianaren lämnar ett ganska stort tomrum efter sig. Det finns då risk att året blir tuffare och de har redan åkt på ett par storförluster som bådar illa.

Lecce var också nya i Serie A i fjol och kunde lösa nytt kontrakt ganska komfortabelt tillslut. En satsning har nu gjort för att kunna etablera sig i finrummet och ta nästa steg i utvecklingen. Så här långt är de obesegrade efter fyra tävlingsmatcher med vinst mot Lazio och poäng borta mot Fiorentina som imponerar. Offensivt har Nikola Krstovic redan hittat rätt och har kemin med svenske Pontus Almqvist.

Historiskt sett så har gästerna klar fördel i denna uppgörelse, endast en förlust på de senaste åtta försöken och fyra raka utan nederlag de senaste två åren. När bortalaget också har storform så tror jag de löser poäng på Brianteo!

Spel: Lecce +0,5 @ 1,76

Tävling: Serie A

Plats: Brianteo (Monza)

Tid: 15.00

TV: Cmore, TV4 Play

SV Darmstadt 98 - Mönchengladbach: Över 2,5 mål @ 1,79

Darmstadt hade säkrat uppflyttning redan innan sista omgången av Bundesliga 2 i våras och det kanske inte kändes helt rättvist att de får ta klivet upp sett till truppens grundkapacitet. Nu tippas det bli ruskigt tufft i finrummet och så här långt verkar det stämma. Värdarna har nu tio raka utan seger med sommarens träningsmatcher inräknade. Dock har de hittat nät mot tufft motstånd på slutet, men det rasar in alldeles för mycket bakåt. 13 insläppta på fyra tävlingsfajter.

Mönchengladbach har också sina problem i defensiven vilket har varit deras akilleshäl de senaste åren. Ett uselt försvarsspel hindrar klubben från att utmana mot Europaplatserna som de brukat kunna historiskt sett. Nio baljor i eget nät på tre ligakamper hittills är svagt och jag tror inte de fått ordning på det hela under ledigheten.

Två trupper som har liknande svagheter och säkerligen vill gå för tre pinnar som skulle innebära ett kliv upp från bottenträsket gör att jag tror detta blir en målrik historia!

Spel: Över 2,5 mål @ 1,79

Tävling: Bundesliga

Plats: Merck-Stadion am Bollenfalltor (Darmstadt)

Tid: 17.30

TV: Viaplay

Trippeln

Frosinone - Sassuolo: Över 2,5 mål @ 1,82

Monza - Lecce: Lecce +0,5 @ 1,76

SV Darmstadt 98 - Mönchengladbach: Över 2,5 mål @ 1,79

Totalt odds: 5,79

Klicka här för att rygga mitt speltips!

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

{{ data.time }} {{ data.user }} ({{ data.user_id }}) - Banned - Deleted

{{ status }}

td