Resultatservice för Powerplay – Se resultat och utdelning för de senaste 7 omgångarna!

För hockeyfantasten så kommer här resultatservice för Oddset Powerplay. Se den rätta Powerplay-kupongen för förra omgången eller de 19 tidigare kupongerna. Här hittar du även omsättning, utdelning och hur många procent de olika spelalternativen är streckade.

Powerplay
Powerplay {{ item.start_date }} @ {{ item.turnover | money }}
#
Lag
Resultat
Tecken
{{ event.event_number }}
{{ event.home }} {{ event.home }} - {{ event.away }} {{ event.away }}
{{ event.score }}
  • {{ event.outcome }} {{ d.goals }} {{ d.dist | leadZero }}%
  • {{ d.goals }} {{ d.goals }} {{ d.goals }} {{ d.dist }}
Utdelning
Antal rätt Summa / Odds Antal vinnare
{{payout.name}} {{payout.amount | money}} {{payout.odds | num}} {{payout.winners}}

Senaste resultat och systemspel på Powerplay

När du spelar Powerplay är det inget annat hockey som gäller! Är du en hockeyfantast med breda kunskaper om flera ligor kan det här vara spelet för dig. När hockeysäsongerna är igång finns ett varierat utbud på allt från svensk hockey till NHL. För att vinna så måste du pricka in matchoddset (1, X, 2) och/eller bettingalternativet Head-to-Head (även här gäller 1, X, 2) på målgörare för samtliga åtta matcher. Till skillnad från poolspel som Stryktipset, Europatipset och Topptipset, beräknas vinsten i Powerplay av matchoddsen eller oddsen för head-to-head-alternativen multiplicerade med varandra och en utdelningskvot på 0.7 (70 procent).

Spela Powerplay hos Svenska Spel

Se resultat för förra omgången av Powerplay

Så spelar du – regler och satsningar

Som tidigare nämnt är målet med Powerplay att pricka in samtliga åtta spelobjekt i spelkupongen som Svenska Spel väljer ut då hockeysäsongen är igång. Vilka spelobjekt som väljs ut kan variera mellan matchodds eller en kombination av matchodds och Head-to-Head på målgörare. Efter spelstopp löper matcherna med olika längd till klockan 24.00 dagen när den sista matchen spelas färdigt.

Systemspel (M-system är möjligt på Powerplay).

I sektionen ”Kommande spel” hos Liverattning.se kommer du till veckans kupong där du hittar de kommande matcherna. Du kommer då att komma till en tom kupong i Systemskaparen där du kan skapa ditt system. Du måste vara inloggad för att lägga upp ditt system.

Här är det bara att fylla i kombinationerna och ange namnet på ditt system. Sedan är det bara klicka på ”Skapa system”. Du kan därefter välja att skicka och spela ditt system hos Svenska Spel.

Varje rad kostar 1 krona att spela. Du kan dock välja att höja din insats till 2, 5 eller 10 kronor. Minsta insats är 2 kronor. Minsta totaltinsats på Powerplay är 20 000 kronor per kund. Detta gäller även för externt systemspel.

Löpande odds gäller när du spelar på Powerplay. Alla odds är rörliga fram tills Svenska Spel stänger spelet. Ditt slutodds är alltså beroende av hur spelarna väljer att satsa fram till spelstopp. Svenska Spel fastställer sedan slutgiltiga oddsen som ligger som grund för din eventuella vinst. Alla löpande odds presenteras hos Svenska Spel eller hos tipsombuden via en TV-skärm.

Systemspel på Powerplay är det samma som att spela flera enkelrader i en och samma kupong. Du anger dina hel- och halvgarderingar i kupongens spelfält.

Att spela systemspel, det vill säga M-system, på Powerplay är det samma som att spela flera enkelrader i en kupong, men med ett visst antal hel- och halvgarderingar. Ditt M-system kan spelas upp till sju helgarderingar och en halvgardering. Du kan själv välja att ange tecken för alla matcher i system; eller endast för vissa matcher eller ingen match spela med snabbfunktionen Xperten (hockeyexperternas sammanslagna tips).

Den totala insatsen för systemspel beräknas genom antal enkelspel i systemet multiplicerat med insats per enkelspel.

Skapa ditt system med vår systemskapare

Liverättning Powerplay

Systemspel är både smidigt och enkelt att följa och rätta tack vare liverättning på nätet. Hos Liverattning.se behöver du inte läsa av dina systemspel manuellt. När du lagt in ditt systemspel på kommer du enkelt och smidigt att få en fullständig överblick på samtliga av dina kombinationer. Följer du hockeymatcherna via exempelvis Viasat, SVT, C More eller livestream och samtidigt vill veta du hur ligger till vad gäller antal rätt och potentiell utdelning är alternativet överlägset.

Här liverättar du Powerplay

Vinst och utdelning

I Powerplay går 70 procent av omsättning tillbaka till spelarna.

Beräkning av dina insatser på Powerplays löpande odds sker enligt följande beräkning:

0,7 x T/V, där V är summan av din insats på bettingalternativet och där T är den totala insatsen i kronor på vadet vid den tidpunkt då beräkningen gjordes.

Om den beräknade vinst per insats inte uppgår till minst 10 kronor, eller då ingen spelare prickar in åtta rätt, utgår vinsten och vinstsumman överförs till rullpotten för Powerplay. Det betyder att den totala omsättningen fylls på med ännu mer pengar till nästa spelomgång.

Resultat

Om du inte följer resultaten via C More, Viasat eller SVT hittar du liveresultat på Text-TV eller hos Svenska Spel. Är du inloggad hos Liverattning.se följer du per automatik resultaten i samband med att du liverättar dina system. I övrigt finns en drös med livescore- och resultatappar på nätet för hockeyligor och landskamper som du kan använda via mobilen eller surfplattan.

Speldagar

Det finns inga givna speldagar för Powerplay som alltid spelas veckovis då hockeyligor och landskamper är igång under hockeysäsongen. Under vinterhalvåret går det vanligen att spela Powerplay på daglig basis. Efter spelstopp har du möjlighet att annullera spelet inom en minut.

Spelförslag och strategier

Gillar du hockey och är du insatt i fler än bara en hockeyliga? Studerar du flitigt statistik under hockeysäsongen? Är duktig på att värdera odds? Om svaret är ja på samtliga frågor har du en bättre vinstchans på Powerplay. Om spelet verkligen går att slå långsiktigt skall vi låta vara osagt. Men kan du tänka ännu mer på djupet och förstå hur spelarnas tipstecken förväntas fördelas samtidigt som du spelar åt andra hållet, är du på helt rätt väg mot de långsiktiga vinsterna.

I övrigt finns det inte många mer råd att ge än att du måste vara nitisk i dina studier av odds och lagen i fråga.

Läs våra speltips för Powerplay

Powerplay på nätet eller hos spelombud?

Det går att väga fördelarna mot nackdelarna på många sätt när det gäller att spela på Powerplay online jämfört med att lämna in kupongen hos spelombud, men i slutändan är det förstås en smaksak vad man väljer. Vad som dock går att konstatera är att trenden gått ned vad gäller inlämning hos spelombud.

Det man går om miste om när spelar Powerplay på nätet är möjligen den sociala dimension och chansen att träffa likasinnade spelare fysiskt för att bolla spelidéer innan inlämningen. Det går egentligen inte att argumentera emot att spel på Powerplay via nätet skulle vara ”bättre” än att spela hos ditt lokala tipsombud, liksom vice versa, men det är förstås smidigare att lämna in på nätet.

Spela Powerplay online hos Svenska Spel