Alla som älskar att spela poolspel bänkar sig alltid framför TV:n när tipshelgen är i gång. Vi visste tidigt att det saknades en praktisk lösning på problemet att snabbt rätta och få en överblick av komplicerade systemspel under tipsmatchernas gång. Vi lyckades leverera lösningen i och med webbplatsen Liverattning.se – ett intuitivt webbprogram för inlämning och uppladdning av systemspel samt liverättning av system när matcherna spelas.

Liverättning har blivit en Community

Sedan lanseringen av den första versionen har vi bemötts av otaliga glada användare som konstant visat sin tacksamhet för liverättning. Detta har gjort att vi lyckats skapa en community runt liverättning som vi gladeligen underhåller varje dag med nytt webbinnehåll i form av spelnyheter, tipsförslag och annat matnyttigt när det gäller Svenska Spels poolspelprodukter.

Lätt att komma igång

Vill du komma igång med liverättning och bli en del av vårt community? Inga som helst problem. Du loggar smidigt in email och lösen. Lika bra går det att logga in med Facebook, Googlekonto eller Twitter.

Personliga uppgifter

De uppgifter som vi sparar är: Förnamn och efternamn, email, kontotyp ör inloggning (exempelvis Facebook) samt länk till ditt konto.

Läs mer om våra villkor här.

Företaget bakom

Liverättning AB

VD: Marcus Johansson

Artillerigatan 42

114 45 Stockholm

Organisationsnummer: 556941-9079

Email: [email protected]

{{ data.time }} {{ data.user }} ({{ data.user_id }}) - Banned - Deleted

{{ status }}

td