Oddset

Njut av dynamik och spänning på Oddset Matchen

I spelet Oddset Matchen handlar det om att fokusera på resultatet för en enda match till skillnad från andra poolspel där man måste tippa rätt utgång på ett flertal matcher för att vinna. Oddset Matchen går istället ut på att pricka rätt slutresultat i en given match. Det är alltid resultatet efter avslutat matchtid som gäller. Flera matcher på sporter som fotboll, ishockey, bandy, innebandy eller handboll erbjuds varje dag – ibland upp till maximala 12 stycken - och du hittar samtliga spelobjekt på Svenska Spels hemsida.

Oddsen är rörliga vilket innebär att de bestäms av spelarna fram till spelstopp. Ju fler spelare som satsar på ett specifikt resultat av en match, desto lägre blir oddsen. Oddset Matchen erbjuds främst för sporter som fotboll, ishockey, bandy, innebandy och handboll. Är du påläst och duktig på att förutspå slutresultat är det bara att sätta igång. Vill du ta genvägen kan du alltid ta hjälp av snabbspelet Xperten som snabbt ger dig sina tips som du sedan kan spela direkt hos Svenska Spel.

Spela Oddset Matchen hos Svenska Spel

Så spelar du Oddset Matchen – regler och satsningar

Att spela Oddset Matchen är superenkelt. På din spelkupong anger du slutresultat för olika matcher. Du behöver inte spela på alla matcher som anges utan du väljer själv vilka du vill satsa på. Totalt får du spela på upp till 12 matcher per dag och per kupong. Vinner gör du om du lyckats pricka rätt utgång och det är alltid resultatet efter ordinarie matchtid som gäller. Om du vinner är det storleken på din insats och Svenska Spels odds som är avgörande för hur stor din vinst blir. Oddset Matchen har löpande odds vilket innebär att du endast får se slutoddsen för ditt spel efter spelstopp. Om ingen skulle vinna, kommer vinsten att förskjutas till en framtida match.

När du har kollat in utbudet väljer du vilken match du vill spela på och anger antal mål för både hemma- och bortalaget. Det finns såklart möjlighet att lägga till flera matcher om du vill. När du är nöjd med dina val väljer du din insats. Du kan som minst spela för 10 kronor och som högst 500 kronor. När du har betalat i kassan är det bara att hålla tummarna för att du lyckats förutspå rätt resultat.

Om du vill spela direkt från Liverattning.se är det bara fylla i ditt system i systemskaparen. När du är klar slussas du direkt till Svenska Spel där du verifierar dig med Bank ID och därefter betalar systemet.

Om du vill spela direkt hos Svenska Spel är det inte mycket svårare. Du börjar med att gå in på Svenska Spels hemsida och klickar dig sedan vidare till Oddset Matchen. Väl inne hittar du dagens aktuella matcher samt kommande matcher. Du kan enkelt följa resultat och ditt spel under "Mina spel" på svenskaspel.se.

Ibland händer det att man ångrar sig. På Oddset Matchen kan du annullera ditt spel inom 30 min efter du tippat. Däremot får du aldrig annullera ditt spel senare än 5 minuter efter spelstopp. Om du spelar via ett spelombud krävs det att du annullerar ditt spel hos samma spelombud och även samma terminal du använde för att lägga ditt spel.

Systemspel

På Oddset Matchen handlar det som bekant om slutresultat i en match. På kupongen markerar du vilket slutresultat du tror lagen kommer hamna på. Om du vill kan du ange flera olika slutresultat för att på så vis hel- och halvgardera dig. Skillnaden är dock att i stället för matchkombinationer (1X2) fyller i målkombinationer för respektive lag. Fyller du till exempel i 0, 1, 2, 3 respektive 4 mål för exempelvis hemmalaget samtidigt som du fyller i 0, 1 respektive 2 för bortalaget, kommer rader och insatser att fort skena iväg. Om du istället vill spela lite mer ekonomiskt kan du välja en systemreducering. Det innebär att du utesluter hemma- och bortaseger och oavgjort vilket resulterar i ett billigare system.

Oddset Matchen – Liverättning och resultat När du har valt dina matcher och prickat för dina slutresultat har du möjlighet att både följa och rätta resultaten. Dessvärre erbjuds för närvarande inte liverättning för Oddset Matchen.

Svenska Spel, liksom många sidor och appar på nätet för sportresultat, uppdaterar matchresultat i realtid. Du kan även kolla dina resultat via Text-TV som också uppdaterar resultat. På Svenska Spels hemsida kan du se alla resultat och rätta din spelkupong i "Mina sidor". Vill du ta del av spänningen på ett ännu närmare plan är det live streaming som gäller – idag är utbudet via nätet (inte minst via otaliga spelbolag) närmast enastående.

Se resultat för Oddset Matchen

Vinst och utdelning

Det som lockar spelare till Oddset Matchen är dels dynamiken att följa en match man spelat exakt resultat på i kombination med höga odds och utbetalningar. Du har med andra ord möjlighet att vinna en rejäl hacka för en låg peng. På Oddset Matchen ligger återbetalningen till spelarna på 70%, vilket är densamma som för Topptipset. Det är närmare fem procent högre än Stryktipset och Europatipset. Andra spel från Svenska Spel som också kan mäta sig med denna vinstutdelning är Oddset Lången och Oddset Powerplay. Som tidigare poängterat är det storleken på din insats och svenska spels odds (som du endast vet när matcherna är avslutade) som avgör din slutgiltiga vinstsumma. Om ingen skulle storvinsten, kommer vinsten att förskjutas till en framtida match.

Speldagar

Till skillnad från spel som Stryktipset som bara spelas en gång i veckan, erbjuder Oddset Matchen spel på matcher varje dag. Eftersom du kan spela på både nationella och internationella ligor inom fotboll, ishockey, bandy, innebandy och handboll finns det gott om matcher att spela på dagligen. Allt du behöver göra är att kolla in vilka matcher som gäller för en viss dag. Du hittar dagens liksom kommande matcher enkelt i lobbyn hos Liverattning.se.

Håll koll på spelstoppet för respektive match så du inte är för sent ute och kom ihåg att du endast får spela på upp till 12 matcher per dag.

Spelförslag och strategi

För att slå spelet Oddsen Matchen i längden krävs kunskap, erfarenhet och disciplin. Om du noga studerar och analyserar statistik samt väver in den aktuella formen och målförmågan hos respektive lag är du på god väg. Det finns inga genvägar till framgång egentligen, bara hårt arbete.

Statistiskt underlag hittar du på en uppsjö av sidor på nätet. Även Svenska Spel tillhandhåller en hel del intressant.

Även om du är sportkunnig och intresserad av spel är det aldrig fel att ta inspiration av speltips på nätet. Det finns ett stort antal spelsajter online som erbjuder tips och spelförslag för de spelare som kan behöva lite hjälp på traven. På Oddset Matchen kan du på Svenska Spels hemsida ta hjälp av Xperten om du vill ha Matchentips som bygger på flera olika experters åsikter och analyser.

Oddset Matchen online eller hos spelombud?

Det har gått ett tag sedan man var tvungen att fysiskt gå till ett spelombud för att lägga sina spel. Tack vare internets frammarsch behöver man inte ens gå ut utanför dörren för att satsa på Oddset Matchen. Effektiviseringen av oddsspel på nätet är idag ett faktum. Dessutom är det tryggt och säkert tack vare säkra krypterade betalningslösningar samt smidiga ID-verifieringar. Sajten är enkel att navigera på och med några få klick kan du alltså välja match, pricka i dina resultat, bestämma din insats och sedan betala. Enklare än så blir det inte. Dessutom kan du idag spela på din mobil eller surfplatta helt utan problem. Surfa runt bland analyser, laguppställningar och statisk oavsett var du befinner dig.

Fördelarna med att spela Oddset Matchen online är många men är man en mer traditionell spelare och gillar den sociala aspekten med spelet, är nog spelombudet det bästa alternativet. Har man tur träffar man likasinnade nere på den lokala spelbutiken som delar ens intresse och gärna diskuterar matcher och resultat. På spelombuden kan du även följa resultat och köra rättning helt utan problem.

Spela Oddset Matchen online hos Svenska Spel

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

{{ data.time }} {{ data.user }} ({{ data.user_id }}) - Banned - Deleted

{{ status }}